Mi se od 1995. godine trudimo da neodoljivim ukusima svojih proizvoda i ljubaznošću usluživanja zadovoljimo potrebe naših sugrađana. Počeli smo kao mala pekara, koja je prvenstveno nudila burek i nekoliko vrsta peciva. Kako se kvalitet proizvoda i usluga dopao našim gostima, postepeno smo povećavali asortiman, a samim tim i lokacije na kojima smo pružali usluge…

Danas nas lako možete naći u tri dela grada: na Aerodromu, kod nadvožnjaka u Bresnici i na Zelenoj pijaci. Takođe, u našim objektima je ponuda ukusne hrane uveliko narasla, tako da sada izlazimo u susret različitim zahtevima naših gostiju, a ponudu stalno proširujemo novim proizvodima. Pored hleba, peciva i sličnih proizvoda od žitarica i različitog brašna, kod nas možete dobiti i parče pice, palačinku po izboru, ali i raznovrstan roštilj.

Na stranicama ove prezentacije potrudićemo se da Vam prikažemo sve naše proizvode, dok će Vam naši ljubazni prodavci, kada svratite do nas, pomoći da se odlučite za proizvod koji Vam najviše prija.

Probajte naše proizvode, uverite se u njihov kvalitet, LAJKUJTE IH :) i podelite to sa svojim prijateljima!